Het Parkpop Weekend aftrappen doe je op vrijdag 28 juni bij Parkpop Downtown! Geniet gratis van acts in uiteenlopende genres.
Parkpop Saturday Night is back. Get ready voor een swingende, zwoele zomeravond in het Haagse Zuiderpark!
Parkpop is het grootste gratis popfestival van Nederland.
Tickets

MY BABY

za 29 juni | Go-Tan Stage | 18:45 - 19:45

De Nederlands/Nieuw-Zeelandse band MY BABY komt terug naar het Zuiderpark! Het trio, wat bestaat uit zangeres Cato van Dijck, haar broer en drummer Joost van Dijck en gitarist Daniël Johnston, maakt een exotische maar altijd dansbare mix van voodoo, rock en blues en was voor het laatst op Parkpop te zien in 2016.

In de tussentijd is er veel gebeurt: zo bracht de band onder andere twee nieuwe albums uit en werden ze geboekt op belangrijke festivals als Glastonbury, Isle of Wight en Lowlands. Het gaat anno 2019 zelfs zó goed met de band, dat het drietal het grootste deel van het jaar niet in Nederland is, maar constant over de aardbol reist voor shows. Van Nederland tot Servië en van Engeland tot Australië: overal ter wereld staat MY BABY voor volle zalen, die steevast van voor naar achter worden betoverd door hun aanstekelijke energie, prachtige kostuums en ultra-strakke liveshows. Extra trots zijn we dus, dat ze een gaatje in hun overvolle tourschema vonden voor een optreden op Parkpop Saturday Night in juni.

MY BABY - In The Club

Line up