Dit was Parkpop Saturday Night 2019

Zojuist sloot Skunk Anansie Parkpop Saturday Night af op de mainstage in het Haagse Zuiderpark met een vuurwerkshow als passende afsluiter. Het festival kijkt terug op een zonnige en geslaagde editie met optredens van niemand minder dan o.a. Skunk Anansie, Tears For Fears, Nile Rodgers & CHIC en Cypress Hill.Zojuist sloot Skunk Anansie Parkpop Saturday Night af op de mainstage in het Haagse Zuiderpark met een vuurwerkshow als passende afsluiter. Het festival kijkt terug op een zonnige en geslaagde editie met optredens van niemand minder dan o.a. Skunk Anansie, Tears For Fears, Nile Rodgers & CHIC en Cypress Hill.

Om 13:30 uur openden het Zuiderpark de deuren voor een zomerse dag vol muziek en een brede variƫteit aan eten en drinken. Gedurende de dag werd het publiek getrakteerd op shows van: Tears For Fears, Nile Rodgers & CHIC, Cypress Hill, Triggerfinger, DI-RECT, MY BABY, Navarone en Gruppo Sportivo. Afgetopt met het suprise optreden van Michiel Romeyn tijdens de show van Triggerfinger. Iets na 23:00 uur sloot Skunk Anansie de avond af.

"We kijken terug op een zeer succesvolle editie van Parkpop Saturday Night met een waanzinnige line up, prachtig weer en een fijn publiek.", aldus festivaldirecteur Guus Dutrieux.

Ppsn2019 1
Ppsn2019 2
Ppsn2019 3
  • Deel dit artikel