Parkpop Saturday Night

Huisregels Parkpop Saturday Night

Wees lief voor elkaar en have fun! Zorg goed voor jezelf en elkaar en vergeet niet genoeg te drinken en te eten. Je kunt onze huisregels hieronder lezen:

Geen drugsbezit
Geen drugsbezit toegestaan in het Zuiderpark of in de directe omgeving daarvan

Geen alcohol onder 18 jaar
Aan jongeren onder 18 jaar wordt geen alcohol verkocht, legitimatie is tot 21 jaar verplicht

Eigen consumpties verboden
Eigen consumpties kunnen bij controle in beslag worden genomen. Glas en blik zijn verboden in het Zuiderpark. Op het festivalterrein zijn diverse cateringpunten voor drank en food. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het festivalterrein, met uitzondering van een flesje water van max 500ml, zonder dop.

Geen slag-, stoot- of vuurwapens
Geen slag-, stoot-, of vuurwapens toegestaan. Personen in het bezit hiervan worden direct aan de politie overgedragen

Wildplassen verboden
Er zijn verschillende wc's op het terrein aanwezig. Er zijn toiletcabines, plaskruizen en mindervaliden toiletcabines. Voor PP €0,50 per keer of €2,00 voor een dagstempel. Dit is nog altijd goedkoper dan de boetes die de politie uitdeelt voor het wildplassen.

Crowdsurfen verboden
Crowdsurfers worden door de security van het terrein verwijderd

Niet filmen en fotograferen
Fotograferen en filmen met toestellen met verwisselbare lenzen is niet toegestaan. Ook selfie-sticks en drones zijn niet toegestaan op Parkpop.

Flyeren en sampling niet toegestaan
Flyeren en/of het uitdelen van samples is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de organisatie vooraf

Zoekgeraakte kinderen
Schrijf voor vertrek van huis bij kinderen hun naam en eventueel een telefoonnummer op de onderarm of hang een koordje om de hals. Zoekgeraakte kinderen worden altijd door de organisatie opgevangen. Bij vermissing van een kind: neem contact op met een securitymedewerker of politie. Zij kunnen je verder helpen.

EHBO
Er bevinden zich verschillende EHBO posten op het terrein. GGD en Rode Kruis bieden hier de gehele dag professionele hulp. Zie je anderen die hulp nodig hebben? Waarschuw zo snel mogelijk de security of politie. Zij staan in direct contact met de EHBO.

Openbare orde
In nauwe samenwerking met overheid en politie doet de organisatie er alles aan om zorg te dragen voor jouw veiligheid. Veel extra maatregelen zullen niet direct zichtbaar zijn, maar je kunt er zeker van zijn dat er alles aan wordt gedaan om Parkpop zo ordelijk en veilig mogelijk te laten verlopen.

Schoon park
Parkpop doet er alles aan om het festivalterrein zo schoon mogelijk te houden. Er zijn voldoende afvalbakken die over het hele terrein te vinden zijn. Met hetzelfde gemak gooi je het in de afvalbak.

Geen honden toegestaan
Honden zijn niet toegestaan in het Zuiderpark tijdens Parkpop. Andere bezoekers kunnen hier last van hebben en eerlijk gezegd is de luide muziek ook niet fijn voor de trouwe viervoeters.